Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до нього поміркувала про те, як побудувати щасливі стосунки.

Читайте Знай в Google News!

"Моя подруга-психолог каже, що кожен з нас може побудувати відносини з будь-якою людиною, головне домовитися на березі, як ми будемо взаємодіяти. Давайте припустимо, що перед вами симпатичний мужичок, який хороший в сексі, нормально заробляє і в принципі адекватна людина. І ми ось без зайвих почуттів і емоцій починаємо коштувати відносини. Головне питання, на яке потрібно знати відповідь: "А чого хочеш саме ти?". Обидва висловлюють свою точку зору, бачення життя, вектор напрямку і починають взаємодіяти. Так це все просто звучить... і я щиро вірю, що відносини будувати легко, головне чесно відповідати на питання про бажання і потреби. Тільки складно втілюється в життя. Той момент, коли в голові розумієш, ЯК, але млинець на практиці не те. Гординя, занижена самооцінка, завищені вимоги, потреба любові, не відбулася сепарація від батьків і так кожен може продовжити за списком. Що ви думаєте? Спробуємо разом застосувати в життя?",- написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.