Українська співачка і телеведуча Злата Огневич часто радує своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram. Дівчина представляла Україну на конкурсі "Євробачення" в 2013 році, а також була депутатом Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поділилася двома новими фотографіями, на яких постала в ніжному образі і чорному легкому платті. "Так, я дуже люблю тепло, сонечко, щоб спека стояла навіть вночі. А ось сьогодні зловила себе на думці, що скучила за дощем і калюжами, в яких пливуть шматочки цукрової вати! Яка листя зараз красива, потрібно ловити кожен момент)))", — написала вона.

При цьому Злата зазначила, що зараз рятується від осінньої нудьги за допомогою роботи, творчості і спостереженням за життям навколо. Також вона вирішила нагадати про акустичний концерт, до якого триває підготовка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Шалено красива", "Яка жіночна", "Класний макіяж", "Злата ти дуже дуже красива", — написали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії.