Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив досить сміливий кадр, заінтригувавши численних шанувальників участю в проекті "Льодовиковий період", де буде змагатися навіть з коханою дружиною.

Так, артист після численних тренувань і репетицій продемонстрував, як впевнено почуває себе на льоду, проте найдопитливіші і уважні фанатки придивилися до вузьких штанів Влада.

вже зовсім скоро....... )))) цієї суботи. На Першому каналі) буде реальна жарішка на льодууууу) Не пропустіть 😉

Фолловери не пройшли повз і почали жартувати: "Я одна туди дивлюся🙈😂", "Очі куди ви дивитеся😂🙈", "Бліііін, брючки прям підкреслили любов до катання 😝😝😝", "Регіна щаслива жінка, по вас видно🔥😂😍💗🤗", "Ну дуже непристойна фотка🙄😆", "Щось фото не дуже вдале 😅, ржу з коментарів😂", "Хорошому танцюристу нічого не заважає! Навіть запасні ковзани в кишені 😁".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.