Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гарячу серію фото, на яких позувала в міні-шортиках, чорному напівпрозорому корсеті, сорочці лимонного кольору і високих ботфортах на шнурівці. Так, артистка повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Дівчина відірвалася в ролику по повній, даруючи численним шанувальникам літній настрій. Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що багато що під час зйомок ролика зробила вперше - наприклад, стрибнула в крижану воду, політала на літаку, зробила розворот на 360 градусів і багато іншого.

я не могла залишити вас без сюрпризів-в кліпі ми з командою залишили маленьку пасхалочку і якщо ви були уважні - Ви звернули увагу, що ми сховали в кліпі 😏

Фолловери не пройшли повз, проте були і ті, хто запідозрили Мішель у вагітності. Подібні чутки співачка тут же розвіяла: "Мішеель, ти така красива😍 🔥"," мішелька ти така сексі Ух хочу хочу💋 💋 💋", " Боже, цей день настав🔥", " ти вагітна? 👸🏻".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.