У понеділок, 5 жовтня, пішов з життя діджей "Радіо 7 на семи пагорбах" Рубен Акопян, радіоведучому було 48 років.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо з повідомлення на сайті радіо.

Рубен Акопян, фото: Instagram
Рубен Акопян, фото: Instagram

"Харизматичний ведучий і чарівний інтерв'юер, закоханий в музику і прямий ефір, якому присвятив 25 років свого життя, Рубен завжди був джерелом оптимізму, гумору і життєлюбства. Його голос знали і любили мільйони слухачів по всій країні, а колеги відзначили незаперечний талант — премією за досягнення в галузі радіомовлення.", - йдеться в некролозі.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Колеги і шанувальники висловлюють співчуття на сторінці ведучого. "Світла пам'ять..."; "Ми завжди пам'ятатимемо ваші позитивні ефіри"; "Такий молодий, як же несправедливо", - пишуть небайдужі.

До них приєдналися і численні колеги Рубена. "Мені пощастило протягом декількох років працювати з Рубеном пліч-о-пліч. Сьогодні серце Рубена раптово зупинилося. І це шок. Велика втрата. І величезне горе", - пише Анна Ананська.

"Радіоведучі після смерті потрапляють у вічний радіоефір з улюбленою музикою і без плейлистів. Рубазей, ти був, звичайно, зануда і мимра, але любити тебе я ніколи не припиняв", — присвятив пост товаришеві Артем Абрамов.

Зараз колеги чекають, коли буде оголошено про дату і місце прощання. Рубен народився в 1972 році у Вірменії. Закінчив Єреванський державний університет з дипломом викладача російської мови та літератури. З 2009 року працював на "Радіо 7", багато років вів ранковий ефір разом з Євою Корсаковою, а в останній рік – вечірнє шоу "Однажды в городе".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, пішов з життя знаменитий гуру "Аквариума" і "Зоопарка".

Як повідомляв Знай.uа, пішов з життя близький друг Леоніда Брежнєва: "Був з ним від зорі до зорі".

Знай.uа писав, серце легендарного оперного співака раптово зупинилося - його голос обожнювали мільйони.