Гучний скандал навколо зради Сергія Глушка, якого знають мільйони під псевдонімом Тарзан, дружині Наташі Корольовій не може вгамуватися. У вересні стало відомо, що Тарзан таємно більше року зустрічався з 28-річною акторкою Анастасією Шульженко.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Шульженко, фото: Instagram
Анастасія Шульженко, фото: Instagram

Романчик почався після зустрічі на одній з вечірок, на якій виступав Тарзан. Дівчина не планувала серйозних стосунків з Глушком, але у вересні заявила, що чекає від нього на дитину. Таку інформацію дівчина озвучила на шоу "На самом деле", де в присутності медика зробила тест на вагітність. Однак результат виявився негативним, що виявилося для Шульженко несподіванкою.

Анастасія Шульженко, скріншот: YouTube
Анастасія Шульженко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Далі більше - нещодавно стало відомо, що Анастасія і зовсім подала на Тарзана заяву до поліції. Акторка звинуватила танцівника в нанесенні їй побоїв. Інцидент стався в ресторані, де артист повинен був виступати.

Шульженко дочекалася його за лаштунками і благала поговорити, але танцюрист відсторонився від Анастасії. Глушко спробував звільнитися, відштовхнувши її, в результаті чого Шульженко впала на підлогу. Пізніше дівчина розповіла, що в результаті падіння отримала черепно-мозкову травму. Розбірки потрапили на відео, кадри якого тепер послужать доказовою базою в розслідуванні про заподіяння шкоди здоров'ю. Факт подачі заяви підтвердив і адвокат Анастасії Вадим Лялін. Він заявив, що документ знаходиться в розробці з 9 жовтня.

Анастасія розповіла про стан здоров'я після отримання травми. У мережі Instagram акторка опублікувала фото, на якому видно, що вона знаходиться під крапельницею. Шульженко повідомила, що після падіння вона практично не має змоги бачити.

"Що сталося - то сталося! Я ніколи не думала, що люди описуючи любов, як "удар", як "напасти" можуть мати на увазі фізичне насильство. За що я так важко зараз розплачуюся!? За 1,5 року щастя!? Як може чоловік, сильний, ніжний, раптом перетворитися на людину, яка тероризує тебе, на гонителя, який тебе переслідує!? Мені нескінченно шкода, що з мого життя зробили балаган. У мене не залишилося нічого особистого, все на потребу публіці, все оббрехано і збочено. У боротьбі за своє добре ім'я я втратила все здоров'я: нерви на межі, після падіння очі зовсім не бачать, адже і так були проблеми. Лікарі кажуть, що ж ви хотіли після струсу мозку!? - написала Настя.

Анастасія Шульженко, фото: Instagram
Анастасія Шульженко, фото: Instagram

Анастасія також звернулася до Глушка і Корольової. Вона дорікнула зіркову пару в тому, що вони зробили наклеп, звинувативши в крадіжці коштовностей.

"Навіщо йти напролом, обмовляти, дорікати в якихось крадіжках. Побійтеся Бога!!! Так не можна. Невже самі не боїтеся бути викритими, безсоромно залучаючи до своїх брудних ігор шанованих журналістів. Хоча і так зрозуміло, що заради піару ви готові на багато чого", - додала Анастасія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, мама Наташі Корольової приїхала "замузикалювати" Тарзана - оце сімейка.

Як повідомляв Знай.uа, Тарзана після зради Корольовій помічено під іншим чоловіком.

Знай.uа писав, Наташа Корольова після скандалу показала веселе фото з Тарзаном.