Відома українська співачка Світлана Тарабарова, яка перебувала в першому складі групи "Real O" під псевдонімом Аліса разом з Ліною Міцукі, Регіною Тодоренко і Оленою Кушніренко, активно веде сторінку в своєму Instagram, де ділиться з численними шанувальниками не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя. На цей раз рудоволоса красуня взяла участь в реаліті-шоу "Декрет вже не секрет на М1.

Читайте Знай в Google News!

Глядачі побачать всі ключові моменти найважливішого періоду в житті кожної жінки на одному зоряному прикладі.

" чи були у мене сумніви щодо участі? Звичайно! І всі вони розвіялися, як тільки ми познайомилися з командою проекту! На ці 9 місяців знімальна група телеканалу М1 стала невід'ємною частиною нашої сім'ї! Спочатку було складно звикнути до того, що тебе постійно знімають, а в кінці — було вже реально важко фізично: на останніх місяцях продуктивність сильно падає...".

Кожен з 10 епізодів серіаліті присвячений певній тематиці, яка буде дуже знайомою всім тим, хто знаходиться в очікуванні дива. Тому шоу зацікавить як шанувальників TARABAROVA, так і сім'ї з дітьми. "Декрет вже не секрет" - щотижневе шоу, яке виходитиме в ефір щосереди.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нателла Чхартішвілі-Зацарінна, генеральний продюсер М1:

" ми прекрасно розуміємо, що глядачі вибирають наш телеканал заради "перезавантаження". У проекті "Декрет вже не секрет" вагітність не розглядається з медичної точки зору. По суті, це бекстейдж щоденного ритму життя артистки. Її цікаве положення просто додає драматургію!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Світлана Тарабарова зворушила "лляної" весіллям з красенем-чоловіком, сказала " так " 4 роки тому.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Тарабарова показала світу новонароджену донечку.

Також Знай. ua писав, що заміжня молода матуся Тарабарова сказала " Так " вдруге.