Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з красунею трапилася біда - вона підхватила коронавірус COVID-19, про що відразу сповістила свою аудиторію. Христина зазначила, що через тиждень їй стало набагато краще: пропав кашель і моторошні головні болі, більше немає температури, але все ще відсутні запах і смак.

Також Асмус видала, куди під час самоізоляції і лікування пропала її донька Настя. Виявляється, дівчинка живе з мамою, але завжди знаходиться в іншій кімнаті і навіть уроки у неї проходять по відеозв'язку. Малечі часто роблять тести, всі з них були негативними.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Для тих, хто так несамовито хвилюється з ким дитина ♪ Ми живемо разом, само собою. Куди вона від мене? Просто я ізолювалася в кімнаті 🚪 І бачу її в більшості на відстані, надягаючи повне обмундирування 😷 🧤 А уроки робимо по відеозв'язку)) Донька, звичайно, теж на ізоляції, як контактний. Але ми часто робимо тести і у неї всі негативні 👐 🏻