Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий і затишний осінній кадр, сидячи на лавочці одного з парків у Києві і насолоджуючись золотою порою року, адже вихідні в столиці видалися справді теплими. Так, артистка приміряла оксамитовий блейзер карамельного кольору, сині облягаючі джинси і білосніжну водолазку з принтом опалих листочків, зізнавшись, що нарешті полюбила осінь і її атмосферу. Варто відзначити, що нещодавно в їх великій і дружній з Дмитром Комаровим сім'ї трапилася велика радість - довгоочікуване поповнення. Щасливою мамою маленької донечки стала рідна молодша сестра Діми, Ангеліна Комарова.

Зізнаюся. Я нарешті полюбила осінь)) Теплої і радісної неділі усім🧡

Фолловери залишилися в захваті: "Це тому що поруч люблячий чоловік. Мені здається, що Дмитро щиро закоханий. Бажаю терпіння і мудрості.", "Яка чарівна і романтична !!!!👍 ", "Таку теплу привітну осінь неможливо не полюбити🤗 🍁","осінь чудова пора дерева різних кольорів і барв це так круто".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.