Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що через всього кілька днів ролик встиг набрати більше мільйона переглядів на YouTube. Так, артистка взяла участь у досить незвичайній фотосесії, надівши в'язаний міні-топ лілового кольору і штани в синьо-білу смужку, оголивши при цьому живіт. Справжньою фішкою образу став макіяж Мішель - на лівій частині обличчя дівчини красувалася зірочка з об'ємних намистин-перлинок, а на повіки Андраде нанесла рожеві мерехтливі тіні.

Фолловери засипали Андраде компліментами: "Просто шикарна😍", " Малишкааа😻", " Мішеель, яка ж ти красива в цьому образі😍", " бомбезна😍❤️", " як можна бути настільки ідеальною ?😍", "Мішелька 😍😍😍😘", "Просто бомбезно виглядаєш", "Красуня👏👏👍👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.