Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя.

Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі фото в стильному образі, а в підписі до них розповіла про прощання з осінню.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна зображена на прогулянці в цікавій локації біля ставка, перед камерою вона з'явилася в стильному цибулі. На ній коротке темне плаття, поверх якого вона накинула чорний плащ, а на її ногах модні шкіряні чоботи. Волосся красуні акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до публікації Заворотнюк-молодша написала: "І все-таки дуже сумно розлучатися з осінню, стільки в ній фарб, кольору, спокою, роздумів. У кожного з вас напевно є якісь дуже цікаві епізоди життя, пов'язані з осінню. Поділіться, будь ласка, А я із задоволенням почитаю". Фанати в захваті від нових фотографій красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.