На телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра "Холостячки". Головною героїнею стала чудова актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. У другому випуску романтичне реаліті покинув фотограф Володимир Оксамитний.

Читайте Знай в Google News!

Тепер за серце Холостячки борються 11 учасників. Всі подробиці з'являються на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram. Нещодавно було опубліковано кумедне відео, на якому Олексій Тригубенко та Євген Ковтуненко закривають свої обличчя руками.

"Коли почитали деякі коментарі під публікаціями після випуску 😂🤦‍♂️🤦🏼‍♀️", - йдеться у підписі під коротким роликом.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Бубочки❤️😍 😊", "Коли подивилися випуск🙄", "Це повне життя!😂😂😂", "Не тих ви посадили читати🤣 🤣 🤣", "де коменти можна почитати?))) ", "Мій фаворит є 😍", "Хороші хлопці👍", "Те ж саме коли дивлюся на більшість учасників шоу😅", - відповіли в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, "Холостячка "Ксенія Мішина звернулася до українців:"я не відчуваю".

    Як повідомляв портал Знай.uа, дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника вагітна втретє: зірка вже розкрив стать дитини.

    Також портал Знай.uа писав, Ксенія Мішина заінтригувала новим побаченням на "Холостячці": "Я вперше зробила дещо".