Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників абсолютно незвичайним для себе образом, який приміряла для популярного бренду декоративної косметики, амбасадором якого є не перший рік. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, де позувала в шкіряному вбранні темно-коричневого кольору, плащі в тон і високих масивних черевиках.

Фішкою перевтілення стала також нова зачіска красуні - довге русяве волосся Надя змінила на темно-каштанове каре. Також виконавиця заітригувала новинками, які незабаром будуть чекати її аудиторію на YouTube-каналі.

відмінний знімальний день 🔥 Скоро багато нового на YouTube каналі

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Фолловери засипали Дорофєєву компліментами: "неймовірно красива😍", " цей образ.. 😍 ", "Шкіра😻 😻"," образ як вся суть життя🔥 😻", " обожее..що за.....🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Я закохалася в цей образ👼 🏿 🤎", " лук просто гармата, дуже круто😍 😍 😍", "Боже, Ти неймовірна😍 🔥 🔥 🔥", "шоколад", "образ - пряме попадання в серце🤧 🤎".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.