Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією.

Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі фото, на який позує зі своєю бабусею, яка є матір'ю Анастасії Заворотнюк.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна зображена разом з бабусею в красивій кімнаті, дівчина присіла на підлокітник крісла, в якому сидить мила стареньку. Перед камерою мама актриси з'явилася в блакитній рубаку, вона з укладанням і макіяжем на обличчі. Анна позує поруч з бабусею, на ній сірі джинси і біла майка, поверх якої вона накинула сіру кофту. Волосся дівчини заплетене в кіски, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Заворотнюк-молодша написала: "З найулюбленішою бабусею на світі, чекаємо ваші лайки". Фанати в захваті від нових фотографій юної красуні, її і бабусю засипають компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що і актриса, її мама і дочка дуже схожі між собою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.