Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма і хвалилася фанатам щасливими знімками з коханим. А цього разу вона показала досить скромне фото, а в підписі до нього звернулася до фанатів за порадами.

Читайте Знай в Google News!

"Мені потрібна твоя порада! Правда. Я обожнюю давати поради, про які мене не просять. Іноді зупиняюся і кажу собі «мовчи». Але мені правда видно. Ми звикли не реагувати на критику і правильно робимо. У неї низькі вібрації. Але іноді з боку видніше. Так що зараз в коментарях я прошу тебе дати мені пораду. У музиці, кар'єрі, Instagram, позиціонуванні. Зараз у мене важливий поворот. Яку музику вибирати, що співати? Яка музика важлива? Більше говорити про особисте або закрити сторінку? В особистому житті не треба. Але ж ти зі мною стільки років. Яку пораду ти мені даси?",- написала Анна в підписі до фото, а фанати кинулися засипати її компліментами і порадами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".