Відомий український телеведучий Дмитро Комаров з командою "Світу навиворіт" побував у віддаленому і дуже холодному регіоні Китаю – Внутрішньої Монголії. Це місце, де в умовах екстремальних холодів і дуже далеко від цивілізації живуть близько 6 мільйонів етнічних монголів. Експедицію Дмитра покажуть вже сьогодні, 11 листопада, повідомляє пресслужба телеканалу "1+1".

Читайте Знай в Google News!

У новому випуску тевел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував в цих екстремальних умовах, познайомився з колоритом місцевих жителів, а також допоміг їм підготуватися до стародавнього традиційного свята зимового фестивалю Наадам. В рамках цього свята учасники змагаються в Стародавній розвазі – гонках на верблюдах. Звичайно ж, телеведучий не втримався, щоб не спробувати самому покататися верхи на цих тварин.
"Я потрапив у зимову казку – і вперше в нашій програмі візьму участь у гонці на верблюді. А вони розганяються до 65 кілометрів на годину. Я ще ніколи не бігав на верблюді. Це такий адреналін!"- поділиться враженнями Комаров.

Дмитро Комаров у Китаї, фото - пресслужба 1+1
Дмитро Комаров у Китаї, фото - пресслужба 1+1

Виявилося, що верблюди – це головна худоба в господарстві сільських жителів Внутрішньої Монголії. Команда "Миру навиворіт" прибула в цей регіон за два дні до свята Наадам, щоб своїми очима побачити ретельну підготовку до традиційного фестивалю. Складно повірити, але цьому святу вже понад 8 століть, а однією з найважливіших подій фестивалю є гонка на верблюдах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Дмитро Комаров дізнається все про клонування в лабораторії майбутнього.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров зі Світу навиворіт знайшов "короля змій" і пробрався на ферму на даху хмарочоса.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зі "Світу навиворіт" зізнався про пригоди в Китаї без Кучеренко.