Український танцюрист і суддя телевізійних проектiв "Танцюють всі!" і " Танці з зірками", а також член журі гумористичного шоу "Ліга Сміху" Влад Яма частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз 38 — річний танцюрист поділився фотографією зі своїм сином Ліоном від дружини Ліліани в компанії своїх друзів-теж батьків.

Читайте Знай в Google News!

"БАТЬКИ. 15 років потому, після общаги Інфіза на Кустанайці, в оновленому складі @sergmoroz @geraskinoleg @cookie_loves_tennis_@dimich_wnfit Ти теж в "клубі" і тебе дуже не вистачає!.."m, — написав він під фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото, виходячи з місця розташування, прикріпленого самим Владом Ямою, зроблено в Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати.

"Перший раз Вашого малюка бачу, красунчик!!!", "Я в замішанні. Не зрозумію на кого схожий синуля🤔і на Лілю і на Вас)) Вообщем", "Який гарний у вас з Лілею син", "Це ж так класно, коли люди протягом багатьох років залишаються з вами...👍 👏 значить це ваші люди", "Хлопці - молодці! А що це собака? І якої породи?",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма похвалився феноменальною суперсилою - не кожен так зможе. Як виявилося, танцюрист має Чи не феноменальну пам'ять. Це він довів у шоу " Діти проти зірок"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав талант, і це не Танці: переміг дитину з воланчиком.

Знай.ua писав, дружина Влада Ями похвалилася пружними формами в міні-бікіні: секрети стрункості красуні