Українська співачка і "Міс бікіні" СолоХа у період пандемії Covid-19 загартовується за допомогою моржування, активно займається спортом і стежить за своїм харчуванням.

Спеціально для Знай.uа артистка поділилася власними способами оздоровлення та підтримки ідеальної фігури.

За словами СолоХи, для зміцнення імунітету вона обов'язково використовує натуральні харчові добавки, а також вітаміни С, Д і Омега 3.

"Це основа мого вітамінного комплексу, який мені завжди допомагає залишатися в тонусі і бути здоровою. Додатково приймаю добавки селену, хлорела і колаген. Якщо я відчуваю, що у мене починається нежить, я відразу вживаю подвійну дозу вітаміну Д і С", - повідомила зірка.

Співачка СолоХа, фото: з особистого архіву зірки
Співачка СолоХа, фото: з особистого архіву зірки

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фотограф: Олена Пилипенко, стиліст - Яна Волканова

Крім того, у співачки є свій дієвий метод боротьби з вірусами.

"Це часникова вода. Зробити її дуже просто: дрібно нарізати один зубчик часнику і на ніч залити його склянкою води кімнатної температури. Дуже сильний засіб для підтримки імунітету!" - запевняє артистка.

Вона переконана, що без фізичної активності неможливо бути здоровим і повним сил. Тому співачка не пропускає спортивні тренування.

"Я дуже люблю як зали, так і тренування вдома. У цьому плані мені шалено пощастило, тому що в Одесі я обладнала одну з кімнат у своєму будинку в невеликий тренажерний зал. Коли погана погода, пробки, або я просто не можу з якихось причин дістатися до залу - у мене завжди є альтернатива. Вдома у мене є всі потрібні тренажери для того, щоб прокачати будь-яку групу м'язів. Але зали я теж люблю. Для мене це більш сильна мотивація і більш якісна, бо я займаюся з тренером. Хоч я і сама можу вже тренувати, мені все одно завжди потрібен той самий чарівний стусан (сміється - ред.) І погляд з боку, який буде стимулювати працювати ще краще і ще якісніше", - поділилася артистка.

СолоХу визнано Найспортивнішою співачкою України
СолоХу визнано Найспортивнішою співачкою України

Нагадаємо, раніше співачка СолоХа розповіла Знай.uа про моржування, спорт і харчування в період пандемії.

Крім того, Національний проєкт Книга рекордів України визначив найспортивнішу співачку. Титул завоювала СолоХа за досягнення в професійному спорті.

Також танцівниця Ілона Гвоздьова висловилася про користь карантину вихідного дня.