Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія поділилися кумедними кадрами, адже 9 листопада одному з найбільш харизматичних чоловіків України виповнилося 37 років. З цієї нагоди завдяки дружині Вікторії і красуні-доньці Лізі відбулося яскраве свято, в честь якого всі запрошені приміряли забавні вбрання в стилі 90-х. Виявляється, найближчі друзі підготували артисту ще й вечірку-сюрприз, про яку він навіть не здогадувався - серед зіркових гостей можна було помітити і сувору суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар, та Євгена Кошового з дружиною Ксенією, і Катерину Осадчу.

Читайте Знай в Google News!

У розпал свята, після радісних привітань і запальної ламбади Катерина Осадча взяла У Юрія і його дружини невелике інтерв'ю, запропонувавши розповісти шоумену про його дитинство і теплі спогади з 80-х. Тоді Ткач згадав свою незвичайну дитячу забаву - він відкручував ніпелі з коліс авто, поки дядько не вилаяв його.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У мене була така забава - знімать ніпелючки... На колесах такі... Я от з трьох машин зняв, потім мені дядько по голові дав і я ніпелючкі назад закрутив.

Також Катерина поцікавилася про подарунки для коміка: наприклад, зіркова психологиня Наталія Холоденко презентувала куму 10 кілограм шашлику і гроші, Вікторія і Ліззі подарували подарували ролики, Євген Кошовий і дружина Ксенія - величезну портативну колонку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше