Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх маленьким сином Леоном вирушили підкорювати спекотний Дубай, ОАЕ, а відразу по приїзду додому шоумен всього за одну ніч підготувався до спільного виступу з Юлією Саніною і Дмитром Жуком на шоу "Танці з зірками".

Артисти блискуче станцювали на паркеті, проте раптово щось пішло не так і по закінченню виступу зірковий суддя пішов до лікаря, повідомивши про погане самопочуття. На щастя для Влада і його рідних все обійшлося - трохи пізніше Яма зізнався, що пошкодив палець правої руки, але рентгенівський знімок не показав наявність перелому. Пізніше танцюрист видав, як виникла неприємність - чоловік невдало зловив Юлію Саніну і почув хрускіт в кисті, пізніше, на комметарях журі, зрозумів, що все погано, коли почало "похитувати" від сильного болю.

"Ось тут, на 10-й секунді, зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював. На коментарях журі почало похитувати, останній вже не чув, але за відчуттями він тривав хвилин 12...

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У сторіз розповім побільше, лівою рукою незручно писати.

@the_hardkiss @zhuk_dmytro спасибі величезне за ці 22 години!

Ви - круті!

До зустрічі через тиждень!..🤗"