Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями красуня вирішила згадати моторошний випадок з дитинства, який стався з нею, коли Христина грала на вулиці. Дівчина розповіла, як в неї стрельнули кулькою з іграшкового пістолета, цілилися в ногу, але потрапили в око. Тоді їй на допомогу прийшов тато, який витягнув кульку вручну, але через те, що судини в оці встигли лопнути, Асмус довелося ще два місяці ходити з "кров'яним" оком.

"У підлітковому віці в мене з досить великої відстані стрельнули з пістолета кулькою 🔫

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Цілилися в ноги, але кулька відрикошетила, потрапила в око і забралася під шкіру 😖

Папа сказав: "О, взагалі фігня!"і витягнув її.
Лопнуло безліч судин і я два місяці ходила з кров'яним оком ♪

Пам'ятаю салатова кулька була.
Ви що розповісте? 🤪"