2020-й рік став нелегким для багатьох людей, здебільшого через пандемію та Всесвітній карантин. Але водночас, цей рік став буквально-таки Бебі-бумом – багато знаменитостей завагітніли, а деякі вже встигли народити малюків.

Читайте Знай в Google News!

Джіджі Хадід

Так, чи не головною новиною року стала вагітність відомої моделі Джіджі Хадід. До слова, дівчина вже народила дочку від свого партнера Зейна Маліка. Модель намагається захистити життя дочки від сторонніх, але іноді робить виняток з власних правил. І ось недавно красуня таки показала фоловерам свою дитину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Емма Робертс

Племінниця відомої актриси Джулії Робертс Емма Робертс, яка також актриса і співачка, теж в цьому році завагітніла. Більш того, красуня стала першою вагітною жінкою, що прикрасила обкладинку Cosmopolitan.

Ельза Хоск

Ельза - популярна шведська модель, вона є однією з "ангелів" Victoria's Secret. Зараз дівчина перебуває на останніх місяцях вагітності і дуже цьому радіє, судячи з її свіжих знімків в соцмережах.

Ешлі Грем

Популярна модель плюс-сайз, яка буквально рве всі шаблони, Ешлі Грем, стала мамою теж у 2020 році, правда її синові вже 9 місяців. Всю вагітність пишнотіла красуня з радістю позувала глянцям, вела активний спосіб життя і займалася спортом.

Емілі Ратаковски

Буквально недавно своєю вагітністю приголомшила фанатів модель і актриса Емілі Ратаковскі. Схоже, у неї ще невеликий термін, але дівчина вже у всю виставляє на показ формується животик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Джіджі Хадід і Зейн Малік вперше стануть батьками, що відомо про вагітність моделі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Белла Хадід підтримала "голий флешмоб" на карантині.

Також портал "Знай.ua" писав, що зачаровує Джіджі Хадід оголила груди для Vogue.