Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя.

Нещодавно у своєму мікроблозі дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до нього запропонувала фанатам пограти.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна зображена на вулиці, вона радіє першому снігу, який випав у Москві. На прогулянку красуня вийшла в цікавому вбранні - на ній укорочені білі джинси і світла кофточка, яка злегка оголила живіт, а зверху вона накинула коротку шубку. Свій образ дівчина доповнила білими черевиками і теплою шапкою, вона стоїть з піднятими руками і мило посміхається в камеру. У підписі до фото Заворотнюк-молодша написала: "А давайте на честь першого снігу влаштуємо liketime? став️ ставте лайк на 4 моїх останніх поста; ❄️ пишіть «хочу лайки» під цим постом; ️ ️ ставте 5 лайків тому, чий коммент зверху; ❄️ лайки від мене найактивнішим; ❄️ граємо чесно". Фоловери в захваті від нового фото Ані, її засипають компліментами і відповідями в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.