19-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 160 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила яскравий і загадковий кадр, відправившись на відпочинок в спекотну Мексику. Так, дівчина позувала на дуже незвичайній терасі готелю, що складається з підвісного гамака-сітки. При цьому Соня приміряла лише напівпрозору білосніжну сорочку, яку без сорому скинула, оголивши спину і груди. Красуня зізналася, що це місце нагадує їй справжній рай.

"Woke up in paradise 🦋🌴

(Прокинулася в раю)"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Рибку зловили в сіті", " Краса!😍 🦋 💫 ", "Вау.... 👀🌤".

Варто відзначити, що раніше Соня Євдокименко вирішила розповісти, як доглядає за шкірою в холодну погоду, адже через зміни сезонів ми часто стикаємося з сухістю, потрісканими губами, стягнутістю та іншими неприємними відчуттями. Три простих поради від Соні допоможуть забути про проблеми зі шкірою обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.