Соня Євдокименко-внучка відомої радянської та української артистки Софії Ротару.

Дівчина вчиться і живе в американському Нью-Йорку, вона успішна модель і блогер. Соня часто радує публіку яскравими фотографіями з життя, і цього разу вирішила показати миле фото з відпочинку в дивовижному місці. Виявилося, красуня вирушила на канікули в жарку Мексику, де віддалася всім принадам пляжного відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Софія відобразила себе сама, стоячи у воді. Перед камерою вона з'явилася в золотистому купальнику цікавого фасону, який підкреслив витончену фігурку і акуратне декольте. Її волосся вологе і розпатлане, а на обличчі величезні сонцезахисні окуляри, вона дивиться прямо в камеру. У підписі до фотографії Євдокименко написала: "Небо вгорі, пісок внизу". Фоловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її фотографію, засинаючи компліментами і захоплюючись її струнким тілом, дівчині бажають гарного і веселого відпочинку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.