Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, а днями вона згадала про те, як починалася її кар'єра. Юна зірка хотіла вчитися співати ще з пелюшок, ніколи не боялася сцени і дуже любила різні зйомки. Перші пісні дівчині подарувала її хрещена мама Ірина Білик і Аліна вирішила нагадати шанувальникам про свій дебютний альбом "Я кохана донечка", який з'явився ще в 2006 році.

"Всім привіт:)

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

друзі, ви знаєте, тільки почавши говорити, я вже хотіла вчитися співати. У мене не було страху перед виступами: я чітко розуміла, що сцена-це моє!

Дуже рада, що в моєму житті все склалося саме так, що мрія бути артисткою здійснилася.

Я вдячна всій своїй команді за підтримку, хочу сказати спасибі своїм батькам і звичайно ж, музичній хрещеній Ірині Білик, яка подарувала мені перші пісні!

Мій дебютний альбом - дуже добрий, світлий, милий і він вже доступний на всіх цифрових майданчиках!
Для всіх своїх маленьких шанувальників❤️

з любов'ю❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.