Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, на якому позував у знімальній студії одного з телевізійних проектів. Так, артист приміряв стильну білосніжну сорочку в сіро-синю смужку, а також футболку, радісно посміхаючись на камеру. При цьому шоумен зізнався численним шанувальникам, що знімок припав йому до душі і грайливо поцікавився, чи варто поставити кадр на аватарку (фото профілю).

"На аватарку? )))"

Фолловери залишилися в захваті і засипали Юрія компліментами: "Ткач,обожнюємо тебе всією сім'єю,ні дня без ,,Полтави,,😘 🤗 💕"," на Шенген😂 🙌 🏼"," як ваше здоров'я?", "Дуже рада вас бачити, хай усмішка буде з вами завжди", "Дааа😍😍😍 ставши на аватарку😍 дуже класне фото😍 а ти вашє бомба🔥😍", "нє на паспорт😅", "НУ ТИ ДИВИСЯ ЯКИЙ ГАРНЮНЯ😉😉😉😉", "Красень😍", "Сто відсотків на аватарку ❤️".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше