Чоловік Нікі Мінаж, Кеннет Петті, був засуджений до трьох років умовно і року домашнього арешту за відмову зареєструватися як сексуальний злочинець.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

За даними прокуратури США, 44-річному Петті також наказали виплатити штраф у розмірі 55 000 доларів за це правопорушення.

Згідно з CBS Los Angeles, йому загрожувало максимальне покарання у вигляді 10 років тюремного ув'язнення з довічним звільненням під наглядом, але в середу (6 липня) його було засуджено лише до одного року домашнього арешту та трьох років випробувального терміну.

Кеннета було засуджено за спробу згвалтування першого ступеня 16-річної дівчини ще 1995 року, за що провів у в'язниці чотири роки.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Кеннет, який одружився з 39-річною музиканткою Нікі в 2019 році, переїхав до Каліфорнії, але не зареєструвався як сексуальний злочинець протягом п'яти днів.

Прокуратура раніше закликала суддю засудити Кеннета до подальшого ув'язнення, стверджуючи, що домашній арешт не є досить суворим покаранням.

У Кеннета та Нікі спільний син: Зображення: інтернет, невідомо
У Кеннета та Нікі спільний син: Зображення: інтернет, невідомо

У вересні 2021 року в шоу «Справжнє» Дженніфер Хаф, 16-річна дівчина, яку Кеннет нібито зґвалтував, розповіла про інцидент 1994 року.

Дженніфер, якій зараз 43 роки, стверджувала, що Кеннет підійшов до неї на автобусній зупинці, наставив на неї ножа і повів до будинку, де нібито стався інцидент.

Вона стверджувала: "Я знала, чого він хотів. Він штовхнув мене на ліжко, ми боролися...".

Після ймовірної втечі та повернення до школи Дженніфер розповіла свою версію про те, що сталося, службі безпеки, і Кеннет був заарештований того ж дня.

Нікі залишалася поруч із чоловіком протягом усього випробування та неодноразово захищала його.

Нікі оприлюднила свої стосунки з Кеннетом ще у грудні 2020 року, розповівши фанатам, що вони відродили свій дитячий роман і не можуть бути щасливішими. Вони знають один одного з підліткового віку, а у лютому 2019 року вона зізналася: «Він знає мене з 14 років».