Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Зараз вона з Володимиром Дантесом рухаються різними дорогами, з ним полягала у стосунках понад 7 років. Тепер вона будує спільне життя з київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Чоловік поділився новим відео в Instagram, де з'явився з маленькою дитиною від Даші, колишньої дружини.

Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram
Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram

"Сердечко", - пише Михайло Кацурін.

Він цілує дитинку, а та посміхається і балдіє від цього. Хто знаходиться за кадром – зрозуміти важко.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Але більше уваги приділити варто все ж таки коментарям. "То вже Дорофєєва народила?", "Та просто батько року", "І це максимум, на жаль", "Надя знімала відео?", "Коли тато стає недільним, це травма для дитини", - пишуть користувачі в коментарях.

Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin
Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin

Наді Дорофєєвій вже 32 роки і в неї досі навіть не було спроб народити дитину. Хоча, може, й були, але не в публічному просторі. І крім неї ніхто не зможе відповісти - чи чекати її потомства, чи вона навіть боїться думати про вагітність і материнство.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва спокусливо оголила декольте, щоб показати, що втратив Дантес і придбав Кацурін: "Торкнулася серця"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес проговорився про причину розлучення з Дорофєєвою: натякнув на багатолюдний інтим.

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва сяє від задоволення і поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"