Дружина українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" та виконавця власних пісень Сергія Бабкіна активно веде власний блог. На якому вона не лише спілкується з підписниками, а пропагує своє цікаве життя, в неї є навіть своя спільнота. На аканут зірки в Instagram підписано майже 230 тисяч осіб

Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube
Сніжана Бабкіна. Фото: скрін youtube

Як відомо, через воєнні дії Сніжана разом з чоловіком та трьома дітьми поки е можуть повернутися до дому. Їх рідний дім у Харкові, а там ще лишається небезпека. Тому зараз вони тимчасово мешкають в Німеччині.

Як розповів Сергій в інтерв'ю Славі Дьоміну у програмі "Слава+", в Німеччині його родина отримує допомогу як біженці. Про це вже писав Знай ua.

У підписників така інформація викликала хвилю негативу, спочатку у сторіс за чоловіка вступилась жінка, а пізніше вона вирішила виговоритись у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі. Під нею вона написала ті слова, які їй написали обурені підписники:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"ЗРАДА‼️" "Сиди там и не возвращайся" ,"Какое ничтожество", "Я его ещё до войны не любила, а теперь…" ,"Скинь свою карту, поможем! "Сдать его СБУ"

Як розповіла Сніжана, слова підписників зачепили її по-жіночому, на відміну від її чоловіка, Сергія ці події не зачепили. Вона пояснила, це тим, тому що, сумління Сергія кришталево чисте.

"Чужих не треба, ворогів не треба, самі своїх здаємо, розтоптуємо та оголошуємо ворогами свої країни", - сказала Сніжана емоційно тримаючись..

ЇЇ обурили погрози Сергію в дірект, принизливі пропозиції "допомоги на карту". При цьому Бабкіна зауважила, що вона може дати номер карти фонду, на який можна перерахувати кошти на підтримку рідної країни.

Стосовно допомоги в Німеччині, Сніжана розповіла, що дійсно, вони оформились як біженці, коли в перші дні війни приїхали в Німеччину з трьома дітьми та старенькою Бабусею. Тоді вони оформили допомогу.

"Є ось ця сума, для Європи вона взагалі невелика", - сказала вона.

Крім того, Сніжана розповіла, що по приїзду за кордон Сергій їй повідомив свою позицію, що всі зароблені кошти з концертів віддавати на допомогу Україні, не частину, а саме всі зароблені кошти. Всього вони повели близько 30 концертів за півроку, в тому числі й в Америці. За словами Сніжани, заробленого їм вистачило б на квартиру в києві.

"За ту суму, яку ми перевели в Україну, я б могла спокійно купити квартиру в Києві, переїхати разом з дітьми у спокійне місце та удавати, що допомагаємо. Ми б тоді не були б ворогами крани?",- питає Бабкіна у хейтерів.

Потім подякувала хейтерам за їх критику, адже, Сніжана вважає, саме вона робить людей сильнішими та мудрішими. Також вона вірить в Перемогу, що скоро повернеться в Україну, Харків та побажала хейтерам мудрості та плекати в собі вдячність.

Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram
Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін в ефірі Дьоміна розповів, скільки отримує грошову допомогу в Німеччині: "Міг би не ганьбитися"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін показав, як насправді виглядає винуватець війни в Україні: "Всіх переграв"

Також портал Знай.ua писав, що Сніжана Бабкіна вмостилася на розкішному пляжі серед пальм і показала, як бореться зі стресом: "Вчуся чути себе"