Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, який донедавна був її коханою людиною, тепер, мабуть, із колишньою дружиною київського ресторатора. Можливо, про це і була її пісня "Різнокольорова", яку зараз Надя вирішила переробити виходячи з повістки та записати її українською мовою.

Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео
Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео

"Нова love від DOROFEEVA – "Різнокольорова". Вже на всіх цифрових платформах! А поки ви слухаєте трек і дивіться lyric video, ми розповідаємо кілька фактів про дозвіл", - йдеться в публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Різнокольорова" - перший трек із нового українського альбому, який Dorofeeva представить восени. Нова версія з'явилася в результаті відкритого конкурсу серед авторів на найкращу адаптацію тексту українською мовою. Було надіслано близько 1700 варіантів текстів. Переможницею стала вінничанка Катерина Медведєва, яка зараз проживає у Сполучених Штатах і колись була професійною сонграйтеркою.

Нагадаємо, друг Наді Дорофєєвої Скриптоніт віддав Маші Єфросініної багато грошей: "Для дітей та дорослих"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому"