Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв показав, як карма потихеньку осягає росіян за кровопролитну війну в Україні. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, зокрема використовуючи при цьому соцмережі. Він ділиться передбаченнями, а також попереджає українців про небезпеку, якщо така існує. Цього разу екстрасенс поділився не черговим передбаченням, а чудовими кадрами того, що все у світі закономірно і зло завжди так чи інакше карається.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Так, Макс Гордєєв показав, як у Сочі вирує негода і вода з моря накриває прибережну зону, затоплюючи пляжі та будівлі.

"Відчуй ворог, наш біль і лють!", - підписав відео Макс Гордєєв.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

До речі, українці також пораділи з того, що карма спіткала своїх "героїв".

"Краса якась", "Такі мольфарки працюють і Посейдон з нами. Недарма у нього тризуб", "Всесвіт лютує, Природа лютує, вони захищають нас, вони на нашому боці, тому ми переможемо", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, екстрасенс Гордєєв передбачив, де будуть жорстокі прильоти від окупантів у першій половині серпня: "Це не жарти".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".