Нещодавно колишній чоловік поп-принцеси Брітні Спірс Кевін Федерлайн, який виховує їх двох спільних синів-підлітків, розповів, що у хлопчиків проблеми в школі через недолугу матір.

Нібито, над підлітками насміхаються через відверті інтимні фото Брітні Спірс у соцмережах. Більше того, Кевін Федерлайн вважає, що опіка деспотичного батька над Брітні була необхідна їй, адже саме це і врятувало співачку.

Брітні Спірс та Кевін Федерлайн, кадр з відео
Брітні Спірс та Кевін Федерлайн, кадр з відео

Сама Братні Спірс не стала зволікати з відповіддю колишньому чоловікові і зізналася, що дуже засмучена його словами та нападками на неї.

"Мені сумно, що мій колишній чоловік вирішив публічно обговорити стосунки між мною та моїми дітьми. Мене турбує, що названа причина, через яку діти зі мною не спілкуються заснована на моєму контенті в соцмережах. Інші артисти викладали контент гірший, коли їхні діти були маленькими. Насправді ми перестали спілкуватися давно. Моя мати сказала, що я повинна віддати дітей батькові. А я дала їм все. Дуже боляче" - поділилася співачка у себе в блозі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новий чоловік Брітні, Сем Асгарі, теж заступився за співачку, написавши, що фото його дружини за мірками нашого часу скромні. Сем також додав — "хлопчики розумні, скоро їм виповниться 18 і вони зможуть самі приймати рішення. Вони зрозуміють, що батько, який не працював понад 15 років, є поганим прикладом для наслідування". Спортсмен зазначив, що нападки Кевіна невипадкові, адже Брітні скоро перестане виплачувати йому аліменти.

Нагадаємо, що батько Брітні Спірс знову воює з дочкою та хоче роздрукувати медичні записи доньки.

Раніше ми повідомляли, що зухвала Брітні Спірс пішла стопами Мадонни: зірвала з себе труси і показала свій "рапан".