Відомий український гуморист, учасник "Ліги сміху", а також першого сезону шоу "Холостячка" Андрій Рибак влаштував у спальні "ігрища" зі своєю нареченою. Захоплюючі кадри він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Рибак багато часу проводить зі своєю коханою Аліною, заради якої відмовився від боротьби за серце "холостячки" Ксенії Мішиної. Пара вже дала зрозуміти, що між ними все серйозно, адже напередодні натякнули, що замислюються над весіллям.

Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram
Андрій Рибак. Фото: скриншот Instagram

Так, Андрій Рибак поділився яскравим відео, яке було знято за 10 днів до початку повномасштабної війни. У кадрі він та його наречена, що лежить на ліжку і знімає на камеру, як бойфренд намагається стягнути з неї штани.

"Майстерно знімаю штани", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Андрій Рибак. Фото: скрін instagram stories
Андрій Рибак. Фото: скрін instagram stories

Втім, до кінця ролика виконати місію в Андрія Рибака не вийшло, мабуть, пара вирішила не знімати на камеру те, що планувалося.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".