Антон Тимошенко, український стендапер, підняв настрій українцям, розповівши, як волонтерка вмовила його звернутися до Папи Римського.

Антон розмістив уривок зі свого виступу на своїй сторінці в Instagram.

Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram
Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram

Ось як все було і є відчуття, що Папа нічого не зробив. Ну хоча б посмішить вас зараз. Наступне звернення записую вже напряму до Творця, щоб без перекупів, - підписав відео Тимошенко.

Стендапер розповів, що якось після днюхи повертався додому, і тут йому подзвонила волонтерка, та попросила записати звернення. Антон спочатку подумав, що вона жартує, та попередив що "Томос, це не я нарішав".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram
Антон Тимошенко. Фото: скриншот Instagram

Але дівчина розповіла, що це буде флешмоб, де усі знаменитості запишуть звернення. Стендапер розповідає, що на кухні вдома покурив, та став записувати повідомлення, розмірковуючи, що "Папа знає, що таке приход 100 відсотків, і його не здивуєш білим димом".

Отже, Антон своє звернення виклав, а більше зі знаменитостей ніхто цього не зробив, лише Злата Огнєвіч підтримала флешмоб. Гуморист жартує, що виглядало це так, ніби він взяв на себе велику місію, адже за словами гумориста, початок звернення звучав так: "Народ України звертається до ..."

Нагадаємо, ми писали, що телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова: "Зміни ім'я, ти не Маша".

Як повідомляв "Знай.ua" режисер шоу "Орел і Решкка" Євген Синельников зіграв весілля в будинку в Бучі, де ховався від окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що стендапер Антон Тимошенко пожартував про дозвіл від воєнкома.