Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська заговорила про фінансові труднощі у сім'ї. Про це вона розповіла у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська – одна з найяскравіших українських зірок, тож не дивно, що вона має величезний фан-клуб. Зірка намагається бути дуже близькою з шанувальниками та, крім того, що радує новими фото та відео з життя, намагається вести з ними діалог.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська вирішила поспілкуватися з фанатами і дозволила ставити їй запитання. Одна з шанувальниць поскаржилася на фінансові труднощі у сім'ї та запитала пораду у виконавиці. Зірка, у свою чергу, намагалася допомогти і розповіла, як би вона вирішувала проблему грошей, якби вона стояла так гостро.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Люди часто бояться обговорювати тему грошей. Хоча нічого страшного в цьому немає. Навпаки. Проговорені проблеми вирішуються менш травматично. Ну і класно, коли ти маєш свій особистий дохід. Я б шукала спосіб заробляти самостійно", - відповіла знаменитість.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, кума Дзідзьо Оля Цибульська "відігрілася" завдяки українцям, ще й на реанімобілі для бійців заробила: "Жити хочеться".

Також наш портал інформував, співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї та запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає".

Крім того, наш портал повідомляв, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".