Метью Перрі боявся, що помре, перш ніж подолає свою залежність від болезаспокійливих та алкоголю. Стало відомо, як він одужав, коли актор серіалу «Друзі» відзначає свій 53-й день народження.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Актор серіалу «Друзі» відомий своєю роллю Чендлера Бінга в популярному комедійному серіалі «Друзі», але відтоді, як шоу добігло кінця 2004 року, він також мав кілька інших великих ролей.

Але його успіх не обійшовся без труднощів, і Метью публічно боровся з небезпечною залежністю у розпал своєї акторської кар'єри.

Боротьба Метью Перрі із залежністю почалася лише через три роки після зйомок «Друзів», коли 1997 року він підсів на знеболювальні після аварії на водному мотоциклі.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Актор пристрастився до вікодину, оскільки продовжував приймати таблетки навіть після того, як його травми загоїлися.

Розповідаючи про початок своєї боротьби, Метью сказав: «Я не збирався створювати проблеми із цим. Але з самого початку мені подобалося, як я почуваюся, і я хотів отримати більше».

Метью Перрі: скрін з відео
Метью Перрі: скрін з відео

У тому ж році Перрі вперше потрапив до реабілітаційного центру, намагаючись приборкати свою залежність.

Він провів 28 днів у реабілітаційному центрі Хазелдена в Міннесоті, і, хоч спочатку це спрацювало, незабаром у нього знову стався рецидив.

Залежність Метью зростала, і окрім вікодину у нього розвинулася залежність від метадону, амфетамінів та випивки.

2000 року його здоров'я знову погіршилося, і його госпіталізували з алкогольним панкреатитом.

Він провів два тижні в медичному центрі Cedars-Sinai у Лос-Анджелесі, але згадував: "На жаль, цього було недостатньо, щоб змусити мене кинути пити".

До 2001 року Перрі пив щодня. Він завжди стверджував, що ніколи не пив на зйомках, але страждав від «жорстокого» похмілля.

Протягом чотирьох років, поки його залежність міцніла, друзі та родина Перрі простягали руку допомоги, але він не був готовий це почути.

Але в 2001 році він, нарешті, звернувся з відчайдушним благанням про допомогу до своїх батьків. Вони відвезли його до невідомого реабілітаційного центру, і він вдруге зареєструвався на лікування від наркозалежності.

Книга Метью Перрі: скрін
Книга Метью Перрі: скрін

Цього разу лікування пройшло краще, і через рік після того, як він протверезів, Перрі розповів The New York Times, чому він це зробив.

«Я не став тверезим, бо мені так хотілося. Я протверезів, бо боявся, що помру наступного дня».

Хоча йому вдалося протверезіти, історія Перрі з залежністю продовжилася, оскільки він залишався на вершині своєї боротьби і прагнув допомогти іншим, таким як він.

2011 року він утретє пройшов реабілітацію, щоб «зосередитися» на своїй тверезості.

Через два роки він вирішив допомогти і іншим людям. Актор перетворив свій будинок на Малібу на The Perry House, центр тверезого життя для чоловіків.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Еністон у 53 роки зводить з розуму в "невидимих" стренгах.