Відома українська співачка Оля Полякова активно веде власний блог у соціальних мережах. Вона спілкується з шанувальниками у instagram та youtube. Її акаунт instagram нараховує майже 3 млн підписників

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Нещодавно суперблондинка повернулась в Україну та розповіла як скучила за власними матрацами, городом та будинком, який так довго будувала. А після закордонних благодійних концертів вона вирішила заспівати для українців та спустилася в метро. Адже, на жаль, через війну, це тепер єдине безпечне місце, де можна безпечно збирати велику кількість людей.

23 серпня у День прапора співачка прогулялась Хрещатиком та подивилась на спалену ворожу техніку. Після того, вона зайшла, скоріш а все, у салон краси, який був стилізований під Туреччину часів, які були показані у серіалі "Величне століття".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Оля не розгубилася та розповіла у відео глядачам у гумористичній формі, що тепер вона буде грати Роксолану, а ту "руденьку" вигнали з серіалу.

А яка ж Роксолана без Сулеймана. Недовгі пошуки завершились в одній з кімнат, там знаходився воїн ЗСУ.

"Де мій Сулейман. Подивіться, який гарний воєнний ЗСУшнік Валентин", - розповіла зірка.

Варто зазначити, що в сторіс є посилання на сторінку українського захисника. Його звати Валентин Науменко.

Валентин Науменко, скриншот: Instagram Stories
Валентин Науменко, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна все ж таки перейшла на українську мову без Олі Полякової і відчитала українців: "Пересруться до перемоги"

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"