Олексій Потапенко - відомий український продюсер і виконавець, чоловік Насті Каменських, який зараз перебуває за кордоном, куди вдалося вибратися ще до початку війни, ймовірно, з однією тільки метою.

Він досі не повернувся, хоч повномасштабне вторгнення рашистів почалося ще півроку тому. А ось Анастасія вже близько тижня-двох перебуває в Україні.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

У новій публікації Олексій показав архівний документ "Акт проголошення Незалежності України". У ньому йдеться про те, що необхідність виникла через смертельну небезпеку, що нависла над нашою країною через державний переворот у СРСР.

Верховна Рада оголосила Незалежність та створення самостійної держави – України. З того часу пройшов 31 рік, але нам досі заважають розвиватися без стороннього втручання, спочатку окупувавши Крим, потім частину Донецької та Луганської областей, а за 8 років після початку цих подій – ще й розпочавши повномасштабну війну.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Спасибі. Запоріжжя вже привітали гучним салютом", "Дякую, на жаль росія нас уже вітає", "Україна – найпрекрасніша, чарівна своєю природою та чудовими людьми!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Потап вирушив на інший континент у пошуках допомоги: "З гордістю"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських розкрила "правду" про себе, але переживати не перестала: "Останнім часом..."

Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова влаштувала співбесіду з собакою: "Як будеш готовий ..."