Брітні Спірс позбавляється негативу - починаючи з Instagram.

У середу поп-зірка знову деактивувала свій обліковий запис у соціальній мережі і незабаром після цього пояснила, що прагне жити без драм.

"Щодня я дізнаюся, що це чистий лист, щоб спробувати стати кращою і робити те, що робить мене щасливою... так, сьогодні я обираю щастя, - написала вона в Твіттері. - Щодня я кажу собі відпустити образливу гіркоту і спробувати пробачити себе та інших за те, що могло бути прикро”.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

40-річна Спірс сказала своїм 55,8 мільйонам підписникам у Твіттері, що хоче бути безстрашною, як коли вона була молодша, і не боятися весь час.

"Я молюся, щоб Святий Дух справді був правдою, і я сподіваюся, що цей дух також з моїми дітьми!" - уклала вона, посилаючись на своїх синів, Шона Престона, 16 років, і Джейдена Джеймса, 15 років. - Так… сьогодні я обираю щастя та радість!"

Виконавиця "Toxic" також поділилася повідомленням про те, що почувається трохи пригніченою перед випуском свого дуету з Елтоном Джоном "Hold Me Closer".

"Моя перша пісня за 6 років! Страшенно круто, що я співаю з одним із
найкласичніших чоловіків нашого часу… @eltonofficial!!!!" - Написала вона, додавши, що почала більше медитувати

Твіти Спірс з'явилися через кілька годин після того, як вона без попередження видалила свою сторінку в Instagram вчетверте.

Нагадаємо, що Кевін Федерлайн показав, як Брітні Спірс знущалася над синами.

Раніше ми повідомляли, що "побита" Брітні Спірс із голими сосками перелякала синцями та саднами на своєму тілі.