Війна, яку розпочала росія на чолі з путіним, залишила без роботи та заробітку багатьох українців. І одними з перших у цьому човні виявилися знаменитості.

Як вони зараз заробляють собі на життя? Своєю версією поділилася тренерка Марина Боржемська із шоу "Зважені та щасливі" Григорію Решетнику у проєкті "Як ти?".

Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua
Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua

Нині в українки поменшало зйомок та різних можливостей, щоб заробляти на телебаченні, проявляти себе. Марина Боржемська продає марафони схуднення свого авторства, але чи вистачає їй цих грошей на безбідне існування, адже жінка розлучилася і зараз двоє дітей теж під її опікою.

"Дуже сильно допомагають марафони, тому що за рахунок цього я можу допомогти армії, можу дати гроші дитячим будинкам і завжди я це роблю. І моя команда отримує зарплату, і я плачу податки", - поділися Боржемська.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Також вона поділилася зворушливою історією однієї жінки, яка купила у неї марафон, але так і не змогла його пройти, адже залишилася без дому через російських військових, які зруйнували її житло.

"Коли почалася програма, влетіла ракета і знищила її квартиру, у неї нічого не залишилося. Я повернула їй гроші за програму, ще зверху дала, щоб у неї були спочатку гроші і запостила у себе пост про допомогу. Вона була дуже вдячна, тому що вони змогли на перший час хоча б знайти житло, щоб пережити цей скрутний час", - розповіла колишня В'ячеслава Узєлкова.

Нагадаємо, що діти Марини Боржемської відмовилися від свого батька В'ячеслава Узєлкова.

Раніше ми повідомляли, що 42-річна Марина Боржемська розповіла про третю вагітність після викиднів.