Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу. Також Тіна не забуває розміщувати унікальний контент у своєму Telegram-каналі. Там на неї підписано вже близько 13 тисяч фанів.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Цього разу Тіна Кароль показала, як створюється та сама музика, від якої фанатіють мільйони. На опублікованому відео артистка сидить на ліжку, накрившись пишною ковдрою та з мікрофоном у руках, а хтось за кадром знімає весь процес та записує її через програму.

"Мені ніколи не був дивним момент як "тут і зараз потрібно змінити пару рядків", - повідомила Тіна.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Картина виглядає комічно та кумедно, як заявила зірка, це і є життя. Результат "підковдрової" роботи шанувальники почують незабаром. Кароль зізналася, що іноді викликає сміх у оточуючих своїми діями, але вона завжди ловить момент і записує те, що засіло в голові.

"Всі ржуть з мене , це Ок. А мені звучить щось у вусі і я маю це негайно записати! Якогось дня я попала в кадр)))) Ділюся. Не стримуйте своїх пошуків, тримайте хвилю коли є натхнення", - написала артистка.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль випустила новий трек, на який вже є понад 200 відео від шанувальників: "Наш час прийшов"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль без спідньої білизни виставила приховані місця у прозорому вбранні: "Дивиться весь світ"

Також портал Знай.ua писав, що син Тіни Кароль приголомшив зіркову маму заявою, відмовившись від стосунків із дівчатками: "Це для підкаблучників"