Відомий український музикант, виконавець авторських пісень та учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч людей.

Сергій Бабкін розповів про свою благодійну місію, націлену на допомогу рідній країні у війні з окупантами рф. Артист з гуртом відіграв майже 40 концертів у США, Німеччині, Ірландії та інших країнах, а всі зібрані кошти пожертвував волонтерським організаціям.

Сергій Бабкін, фото з Instagram
Сергій Бабкін, фото з Instagram

"В цьому році я мав святкувати двадцятиріччя творчої діяльності. В мене, як і в кожного з нас, були плани, які зруйнувало нашестя загарбників. Але життя неможливо відкласти, воно триває. Все що ми можемо, це жити його відповідно до викликів, з якими стикаємось на своєму шляху", - написав Бабкін.

Музикант заявив, що настав час зустрітися з його шанувальниками в Україні. 17 та 19 листопада відбудуться його сольні концерти у Києві з нагоди двадцятиріччя його кар'єри на сцені.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Ми вирішили поєднати корисне з приємним і влаштувати з приводу двадцятиріччя велику благодійну подію, аби підтримати один одного та зібрати гроші для волонтерських фондів, які займаються допомогою постраждалим від війни та забезпечують потреби наших захисників на фронті", - зазначив Сергій.

Раніше ми писали про те, що Сніжана та Сергій Бабкіни у щедрій Німеччині змусили українців ковтати слинку: "Мисливці за..."

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін із "5'nizza" придумав, як викорінити будь-яке непорозуміння між людьми: "Зближує, оновлює"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила, як її чоловік ощасливив хлопця в Німеччині: "Цього не може бути"