Співачка Оля Полякова показала, як насолоджується піцею свого колеги Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився зі своєю дружиною – співачкою Slavia.

Відповідні кадри Оля Полякова виклала у сторіс на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її насиченим та яскравим життям спостерігали 2,4 мільйона читачів. Наразі, нагадаємо, сторінку "Королеви ночі" заблоковано Інстаграмом за правдиве освітлення війни в Україні, яку розв'язала росія.

"Дорогі мої, знімаю залишки, бо всі розібрали. Дзидзьо, у тебе розкішна піца! Усі гавкають", - каже Оля Полякова у сторіс, на якій показала коробки з піцою із зображенням артиста та відзначила Дзідзьо.

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Напередодні Дзідзьо повідомив про допрем'єрний показ пригодницької комедії-квесту "Де гроші".

"Дякуємо всім нашим гостям за привітання! Дякую Держкіно та нашій команді, що ми це зробили! Перші глядачі вже бачили фільм і склали своє враження, а з 21 жовтня у всіх кінотеатрах України зможе побачити кожен! Підтримайте українське кіно!", - написав він у 2021 році. Дзидзьо

Нагадаємо, що Оля Полякова втомилася від того, що їй намагаються "закрити рота", але знайшла вихід: "Стає неможливим".

Раніше ми повідомляли, що DZIDZIO розповів зворушливу історію про українця у Празі, який задонатив 7 тисяч євро на ЗСУ.

Також стало відомо, що Оля Полякова не змогла відчепитися від розлученого Dzidzio і показала спільну "дитину": "Це крадіжка".