Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Якось нещодавно вона розповідала про Ані Лорак, яка наснилася їй уночі і якої вона, на жаль, не змогла дати по обличчю, незважаючи на сильне бажання. Нині Даша поділилася черговою книгою, яка готується до певного проекту.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Третя книга, яку ми готуємо до проекту. Її вже живуть люди, які дивом не потрапили на сторінки видання... але це тільки здається", - пише Даша Астаф'єва у публікації.

А потім вона прикріпила думку читача щодо твору. За його словами, герої творів повністю забули про те, що життєвий час має деякі обмеження... і тому існують так, ніби їм залишилася ще ціла вічність.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Новий завіт порекомендував батько", "Клас", - пишуть користувачі в коментарях.

"Такий ранок... при всіх очікуваннях і втомі від напруги, всіх жахливих новин і байдужості, яка вже навіть не дивує, а просто викликає огиду, ми трохи поніжимося, і встаємо, щоб робити добрі справи", - Зазначила вона в одній з ранкових Stories.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Астаф'єва застрягла в ковдрі, поки чекала погоди біля вікна: "Бажаю, хоча б раз..."

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва нагадала українці, що вік через війну не головне: "На вигляд як тр*пи"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва показала свою нову подружку з гарними очима, але та вперлася рогом: "Куди можна полетіти"