Багатьом робота відомого актора може здатися досить гламурною та шикарною. Подорожі в нові місця, фотосесії, висока мода та розкіш часто є частиною способу життя успішного актора.

Але знімати фільми та серіали – непросте завдання. Це було особливо вірно для Дженни Ортеги та акторського складу "Венздей", коли вони знімали серіал для Netflix. Насправді ні в Ортеги, ні в когось із її колег по зйомках ніколи не було гарячої води під час зйомок.

Емма Майєрс (Енід), кадр з серіалу "Венздей"
Емма Майєрс (Енід), кадр з серіалу "Венздей"

Де знімали "Венздей"?

Хоча "Невермор" - вигадана школа, "Венздей" знімалася в Румунії, цілком у реальному місці. Її середньовічні міста, що збереглися, здавалося, стали ідеальним фоном для надприродного шоу. Як головний герой серіалу Ортега провела вісім місяців у європейській країні. Основну частину серіалу було фактично знято в холодні місяці. Акторка Fallout поділилася, що коли вона вперше потрапила до Румунії, їй довелося використати макіяж, щоб перетворитися на Венздей Аддамс, тому що її персонаж відомий своєю "напівмертвою" зовнішністю. Однак коли вона була близька до завершення шоу, їй взагалі не знадобився макіяж, бо вона мало засмагала.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Хоча Ортега цінує час, проведений у Румунії, навряд чи її досвід можна назвати гламурним. Крім 12-годинного робочого дня, вона була на уроках. Щоб стати Венздей, акторка "Крику" вивчала гру на віолончелі, німецьку мову, фехтування, каскадерську роботу та багато іншого. І якщо вона хотіла розслабитися після важкого робочого дня, прийняти гарячий душ було неможливо. Фактично, у розмові з Крістіною Річчі (Мерілін Торнхілл у серіалі) для журналу Interview Ортега розповіла, що вона ніколи не мала доступу до гарячої води.

"У всього акторського складу ніколи не було гарячої води. Котли у двох моїх квартирах були зламані, тому я завжди приймала холодний душ. Все було закрито, тому що ви нічого не могли зробити. Таке відчуття, що ми щось пережили. Тепер я ношу це як почесний знак. Я не можу порівняти це ні з чим іншим."

Емма Майєрс (Енід) та Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Емма Майєрс (Енід) та Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Нагадаємо, що Дженна Ортега розповіла про другий сезон серіалу "Венздей": "Шлях антигероя, вона буде похмурішою".

Раніше ми повідомляли, хто такий Персі Хайнс Вайт: усі подробиці про красеня Ксав'є з "Венздей" від Netflix.