Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина якось виставляла Instagram Stories щодо масового ракетного удару та медитації.

З того моменту Україна знову зазнала атаки по мирному населенню та об'єктам інфраструктури. І неодноразово. При цьому останній із них був найуспішнішим для воїнів ЗСУ, адже жодних критичних ушкоджень не сталося. І зараз Ксенія показує дивовижне відео, щоб розповісти, що лише кожен із нас відповідальний за свої життя.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

"За свої знання, звички, бажання, можливості. І нехай хтось думає, що ти неправильний. Головне, щоб твоя віра в себе залишалася непохитною за будь-яких обставин", - пише Ксенія Мішина у публікації.

Вона побувала у Венеції, скориставшись гондолою і насолодившись моментом, згодом також прогулявшись вуличками з усмішкою на обличчі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Так, у кожного свій шлях. І тільки ми самі можемо робити свій вибір. Мені 50 років і я обрала бути красивою, щасливою та у чудовій фізичній формі", "Дуже правильно сказано. Такий маленький текст, а скільки в ньому сили", "Могла б і не красуватися, коли в Україні війна, а вона розважається", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина стала ексклюзивною заробітчанкою, робота знайшлася: "Важлива місія..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Ксенія Мішина позбулася одягу і змусила українців червоніти: "Закипає кров"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла на сміливий крок і заговорила про пологовий будинок: "Рада, що зважилася"