Популярний у соціальних мережах та на телебаченні український модельєр, дизайнер, підприємець зі своєю особистою мережею модних бутіків Андре Тан дуже любить займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології. Андре справжній філософ, але іноді він може висловитися, як проста людина без загадок та звилистих формулювань.

На цей раз Андре Тан вирішив розповісти кілька секретів про те, як "підкорити навколишній світ". Справді, за довгі роки у такій сфері модельєр знає, як потрібно знаходити своє.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Ось, що пише Андре: "За роки у фешн-індустрії я зрозумів для себе кілька важливих принципів, дотримуючись яких ви теж зможете підкорити навколишній світ!

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

1. Знайдіть, що (і хто) вас заряджає

Лупячи скелю на шляху до успіху, ви завжди стикатиметеся з хейтерами і заздрісниками різного калібру. Вони не розумітимуть вашого внутрішнього генія і намагатимуться демотивувати вас усіма можливими способами.

Як із цим боротися? Дуже просто – не звертайте на них уваги! А щоб пам'ятати про свою кінцеву мету і заряджатися на подальші звершення, оточіть себе позитивними людьми, які щиро підтримають вас у складний момент.

2. Невдачі - це лише частина шляху

Сприймайте ваші невдачі зараз як чергове місце для вашого успіху в майбутньому та неоціненний життєвий досвід, який вам ще точно знадобиться.

Андре Тан. Фото: скрін youtube
Андре Тан. Фото: скрін youtube

3. Слухайте свою інтуїцію

Особливо це актуально для творчих професій, де найвлучніші рішення приходять, немов античні музи: несподівано, але завжди вчасно. Якщо при розробці нових колекцій одягу переді мною стає вибір з кількох варіантів образів, то останнє слово завжди на моє "сьоме відчуття". Інтуїція ще ніколи мене не підводила і постійно уберігає від неприємностей. Завжди слухайте свій внутрішній голос, його зауваження та застереження.

І насамкінець: пам'ятайте, що у кожній своїй рисі зовнішності чи характеру ви унікальні, одні на вісім мільярдів!".

Нагадаємо, Андре Тан навчив? Чарівна Тіна Кароль одягла надійний захист, вуха не замерзнуть.

Раніше повідомлялося, що Андре Тан забув про колекції спідньої білизни і взявся за українських чоловіків: "Надихуюся маленькими і великими...".

Також, українці анімували Шевченка, Бандеру та Лесю Українку: нізащо не дізнаєтесь, хто є хто.