Відома українська актриса, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яка нещодавно показала своїм відданим шанувальникам у якому "обмундируванні" виходить на холодний зимовий майданчик, продовжує радувати своїх фанатів та друзів яскравими кадрами з життя.

Цього разу актриса вирішила показати свій майже безтурботний ранок. Ритуал пробудження почався з того, що домашні тварини вимагали від зірки їжі. Отак і прокидайся, всі від тебе чогось хочуть.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дар'ї Петрожицькій у мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Чекають поки я їх нагодую", - коротко підписала свіжу історію Дар'я Петрожицька.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Також у новій історії віддані шанувальники Дар'ї можуть помітити, що співачка спить на високому ліжку, під червоною ковдрою і навіть у піжамі, а от навколо неї на всю "полюють" за їжею два чорні котики. Ось такі домашні улюбленці в актриси. Ще можна помітити, що зірка вирішила нічого не розповідати на камеру, а трохи посміялася.

Ще можна нагадати, що нещодавно Дар'я Петрожицька поділилася секретами своїх кучерів і пообіцяла зробити інструкцію щодо їхньої завивки. А все тому, що одна з шанувальниць Дар'ї Петрожицької попросила її: "Скиньте відео, як робити кучері, мені сподобалося. Вже другий день, але все одно гарно".

Нагадаємо, "Я, як чмо...": чоловік Олі Цибульської пошматував кохану на задньому сидінні, зірці треба поспати.

Раніше повідомлялося, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть...".

Також Віталій Козловський попрощався зі столичним життям та повернувся туди, де пройшло дитинство: "Зв'язок не розірветься".