Памела Андерсон була роздавлена ​​та спустошена, коли розлучилася з Томмі Лі у 1998 році.

Актриса пише у уривку зі своїх мемуарів, що готуються до виходу "З любов'ю, Памела", отриманомуЛюди, що кінець її шлюбу з барабанщиком Mötley Crüe був найважчим, найнижчим, найважчим моментом у її житті.

Колишні почали свої бурхливі стосунки в 1995 році, зв'язавши себе узами шлюбу всього через чотири дні і вітаючи синів Брендона, якому зараз 26 років, і Ділана, якому зараз 25 років.

Памела Андерсон
Памела Андерсон

55-річна Андерсон називає свій роман із 60-річним Лі єдиним разом, коли вона була по-справжньому закохана у своїй книзі, яка надійде у продаж 31 січня.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Однак щастя пари було зруйноване сумнозвісним секс-відео, випущеним без їхньої згоди в 1995 році, як показано в міні-серіалі Hulu 2022 року "Пем і Томмі".

Андерсон пише, що її пекло почалося після того, як Лі було заарештовано за подружнє насильство в 1998 році і провело шість місяців у в'язниці.

"Я досі не могла повірити, що людина, яку я любила найбільше, була здатна на те, що сталося тієї ночі, - згадує вона, як рок-зірка неодноразово штовхала її ногою в спину, коли вона тримала на руках семимісячного Ділана". .- Ми обидва були спустошені, але я повинна була захистити своїх дітей".

Памела Андерсон
Памела Андерсон

Колишня модель Playboy була одружена п'ять разів. Серед інших її колишніх чоловіків Кід Рок та гравець у покер Рік Саломон.

Андерсон, яка зовсім недавно розлучилася з охоронцем Деном Хейхерстом у 2022 році, сказала People, що самотнє життя було "романтичнішим", ніж його невдалі союзи.

Нагадаємо, що за пікантним відео з полуничкою Памели Андерсон зняли серіал "Пем та Томмі": екс-рятівниця Малібу вже відреагувала.

Раніше ми повідомляли, що оголена Памела Андерсон по-котячому вигнула спину і пробудила фантазію чоловіків: "Одного разу...".